Rețeaua socială Instagram prinde din ce în ce mai mult și la români și a devenit deja parte din viața noastră și zilnic ne accesăm profilurile și postăm o poză, un selfie, un instastory, dar mai ales vizionăm ce postează followerii noștri. Nu trece o zi în care să nu dăm o inimioara sau un COMMENT la ceva sau cuiva.

 


Avem și noi cateva comentarii de făcut, cum procedăm? Am pregătit o listă cu tipurile de comentarii pe care le întâlnim pe instagram. Tu pe care din exemplele de mai jos le-ai întâlnit?


Comentariul roman: Descrie acel comentariu kilometric cum i se mai spune. Sunt comentariile de 3000 de caractere, lungi și greu de citit, comentariu în trei volume sau comentariul bibliotecă, atât de lung este.
 
 Comentariul emoticon/emoji: Ați ghicit, sunt acele comentarii facile exprimate printr-un emoticon, animulute, emoji, etc. Acestui comentariu i se mai spune și comentariul leneșului pentru că ți-e lene să scrii text, cuvinte, ci alegi un emoticon din listă și il publici.
 
 Comentariul GPS: Este acel comentariu extrem de întâlnit la români în care aceștia descriu locul de unde scriu. Salut, te pup din Londra, Salutări de la Madrid, etc.
 
 Comentariul Vai de capul lui: În această categorie intră toate comentariile agramate, cuvinte fără cratime, dezacorduri flagrante subiect și predicat și toată suita de greșeli gramaticale.
 
 Comentariul criptat: Aici intră acele comentarii scrise într-o limbă necunoscută, cu litere parca intr-o ordine total aleatorie pe care doar cei care o utlizeaza o pot înțelege. "Ke faki, Chear ashea faki, Ieu nu kred asta, ieste k draku".
 
 Comentariul robot: Sunt acele comentarii fixiste în care unii români, pur și simplu, repetă același lucru, obsesiv. Nino, nino!
 
 Comentariul hater: Da, sigur că ați întâlnit și astfel de comentarii. Sunt băieții sau fetele care te trag la raspundere ca te duci la restaurant sau in vacanta cand alti oameni mor de foame, care te injura ca faci reclama sau te jignesc din senin pentru ca asa vor ei, etc.