Ne aflam in plina primăvară, dar la noi în țară au răsărit ninsorile abundente, gerul, poleiul și viscolul în loc de ghiocei, temperaturi plăcute și soare frumos. Un aer polar s-a așternut asupra României, că doar nu putea veni și la noi un aer de Maldive, Caraibe sau Bora Bora.


În această atmosferă geroasă trebuie să ne încălzim cumva așa că propunem să râdem și să zâmbim ca să mai creștem mercurul din termometre:


1.S-a dat cu atâta sare pe drumurile din București încât Capitala a intrat în top 5 saline naturale după Salina Turda, Slănic Prahova, Praid și Ocnele Mari.


 2.Nu numai vremea se schimbă, ci și proverbele, mai nou, omul înțelept își face vara sanie și în primăvară se dă cu ea pe pârtie!


3.Elevii se pregătesc de o nouă vacanță neașteptată. Dacă mai ninge mult și se continuă cu codurile galbene, elevii vor fi nevoiți să recupereze aproape tot anul școlar.

 

 4.Paradoxal, deși este primăvară din punct de vedere calendaristic și iarnă în toată regula din punct de vedere meteorologic, în weekend mai trecem și la ora de vară. Maxim!
 
 5.Să privim lucrurile în mod pozitiv. Acum și în România e vremea ca în Canada.

 6.Pe străzile din Bucureşti au apărut mesaje de genul "Privește Gerul" sau “Nu te mai preocupa, e frig și azi”;

 7.Super tare! Se lansează Google Snow View, serviciul pentru explorarea străzilor înzăpezite din România.


 8.Teoria Conspirației.Românii sceptici cred că aceste coduri galbene de ninsori sunt doar un paravan pentru cineva cu relații care are vreo firmă ce vinde lopeți pentru dat zăpada.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.