În zilele acestea de vară fierbinte ai impresia că toată România s-a mutat la plajă și românii și-au luat concediu fix în același timp. Acest lucru provoacă o aglomerație de nedescris pentru toate activitățile pe care le poți face pe litoralul românesc.

Un administrator de plajă privată din Mamaia a chemat hingherii după ce o pițipoancă și-a uitat șlapii cu blană lângă șezlong!

Vă prezentăm o listă de efecte ale aglomerației de turiști care se află în acest moment pe litoralul românesc!


 1.Este atât de aglomerat pe plajă încât turiștii care vin la mare se duc să se bronzeze la solar!
 
 2.La ora prânzului la restaurante se stă la coadă cu bon de ordine pentru a putea mânca. De multe ori sunt așa de mari cozile că turiștii se pun la coadă pentru a mânca prânzul și sfârșesc prin a lua cină.
 
 3.Este aglomerație și în apă. Un turist care a vrut să înoate a fost călcat pe mână.
 
 4.Turiștii nu mai au voie cu saltele în apă pentru că ocupă prea mult spațiu. S-au facut deja cereri să se mute geamandura mai in larg ca să încapă cât mai multi turiști în apa.

Facilități în plin sezon estival: Plajele private din Mamaia închiriază șezlonguri și în rate!

 5.Din cauza aglomerației, pentru a lua un șezlong au loc licitații seara și cine dă mai mult îl va ocupa în ziua următoare.
 
 6.Mulți turiști care au dorit un loc de plajă mai retras și mai liber și-au pus prosopul pe faleză, direct pe asfalt.
 
 7.Hotelurile de pe litoral închiriază camere în regim dual, adică pe zi și pe noapte. Unii stau ziua în cameră, iar alți turiști noaptea.
 
 8.Un lucru pozitiv este că turiștii de pe litoralul românesc pot alege să facă două tipuri de băi, baie în mare și baie de mulțime pe plajă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.