Maine este o zi specială pentru reprezentanțele sexului frumos, și anume, Ziua Internatională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii), sărbătorită anual la data de 8 martie. Conform wikipedia Ziua femeii se serbează incă de pe vremea grecilor antici. În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai târziu, în Anglia anilor 1800, a fost mentionată Duminica mamei, serbată în a patra duminică de la începerea Postului Paștelui.

 

Ziua Internationala a Femeii nu este ceva aşa simplu si evident trebuie celebrată şi prin dovezi materiale de iubire, de aceea va prezentăm zece idei de cadouri pentru 8 Martie:

 Cumpără-i o carte. Să nu nimerești vreo carte de gătit că iese mare deranj.

Cină la restaurant-Dacă citești chiar acum acest ghid, este deja prea târziu. Sigur nu mai găsești nicio masă disponibilă de 8 Martie.

Voucher magazin de cosmetice-Mergi la sigur cu un astfel de cadou.

Buchet de flori-Aici trebuie mare grijă. De ziua Femeii, nu te poți prezenta cu un fir de zambilă sau 3 lalele, trebuie să plusezi, să alegi un buchet special, frumos decorat, concept. Dacă nu vă pricepeți, cereți un buchet mare cu de toate!

 Fă-i o surpriză-Nu genul de surpriză: Surpriză, am uitat să îți iau cadou! Fiecare știe ce preferă persoana iubită și îi poate oferi tocmai ce își dorește de mult timp.

Bilet la teatru, operă, spectacol-simplu și elegant, nu?

 Voucher centru SPA-O zi plină de relaxare pentru femeia importantă din viața voastră. Nu veți da greș!

 Bijuterie-Orice femeie de pe pămant are o slăbiciune pentru bijuterii, nu trebuie să fie ceva extrem de costisitor, diamante sau perle. Poate fi un simplu pandantiv, elegant cu un mesaj anume. Succes!