Prețurile de la cazările din Mamaia sunt atât de mari încât au atras atenția și brokerilor de la bursă. Dacă ți-ai permis un sejur în Mamaia, cel mai probabil ai făcut rezervarea de anul trecut sau ai avut parte de vreo moștenire ori ești în top 300 cei mai bogați români.

 

 Am apelat la o firmă reputată de analiză financiară și am pregătit o listă de lucruri referitoare la prețul cazărilor din Mamaia:

 

1.Băncile luate cu asalt de români care vor credite de nevoi personale pentru a merge macar un weekend la Mamaia.

2.Ion Țiriac, arogant ca întotdeauna, sfidează pe toată lumea. A achitat un sejur la un complex de 5 stele din Mamaia, dar a declarat că nici nu se va duce acolo. L-a achiziționat pentru colecția sa de lucruri scumpe!

3. Mai multe televiziuni din Dubai sau Elveția vor să organizeze în Mamaia un game show unic în lume, Luxatlon, în care un magnat ar trebui să se descurce cu doar 10 000 de euro pe zi.

4. Românii care și-au permis să își ia cazare în Mamaia așteptau să primească la final de sejur dividende având impresia că au cumpărat deja un procent bun din acțiunile hotelului respectiv.

 5.Orice cameră de la aproape orice hotel nu se mai numește cameră dublă, ci cameră super deluxe, cameră royal luxury premium, cameră superioară extra VIP, etc.


6.Un român care a platit 6 nopti plus mic dejun la un hotel de 3 stele din Mamaia Nord este acum anchetat de DNA pentru a justifica de unde deține atâția bani!


 7.Hotelurile din Mamaia fac atât de mulți bani încât unele dintre ele funcționează și ca bancă la nivel de tranzacționări și încasări plus comisioane.


 8.Exploatarea minieră din Roșia Montană este pentru săraci, investitorii din toată lumea vor să concesioneze zăcămintele hoteliere din Mamaia, mult mai valoaroase decât aurul.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.