Au mai rămas doar câteva zile până pe 1 Mai când se dă startul Maratonului de Grătare și ieșiri la iarbă verde! Este bine știut că cei mai mulți români vor sărbători Ziua Muncii prin fum de mici și fripturi la grătar.

Vă prezentăm cele câteva reguli de aur ale grătarului pentru barosani, boși, prinți, mondiali și alți romani de aur:

 
 1.Bosultanii verifică de acasă că boxele mașinii funcționează la maximum și că CD-urile cu manele sunt în torpedou. La nevoie pune unul și în parbriz să evite radarul.

 2. Din echipamentul pentru grătar nu trebuie să lipsească lanțul de aur care neapărat să fie la vedere la gât.
 
 3. Iși fac provizii de semințe că până se fac micii nu o sa aibă ce face.
 
 4. Dacă se apucă de grătar atunci e musai să o facă la bustul gol.
 
 5. Dacă are pungi sau resturi menajere, peturi, doze de bere etc și există și coșuri de gunoi special amenajate atunci ei tot pe jos aruncă resturile.
 
 6. Dacă vin cei de la televiziune să le ia interviu trebuie să ia repede o carte în mână și să spună că au venit în natură pentru lecturat în liniște, dar nu are cu cine pentru ca toti ceilalti fac numai galagie si asculta manele.

7.Probabilitatea să fie foarte aglomerat pe șosea către păduri este foarte mare de 1 Mai așa că valoroșii care sunt prinși în trafic sunt mereu pregătiți să încindă jarul și în portbagaj.

8.  Club în aer liber! În locurile unde se va incinde jarul se va monta și un stroboscop, iar instalația de fum este asigurată de grătare, așadar lumea poate dansa frumos, elegant, cât de cât.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.