Simona Halep va prezenta marele trofeu Roland Garros, astăzi, la Arena Națională! Numărul 1 WTA a confirmat că va fi prezentă, începând cu ora 20:00, la cel mai mare stadion al țării.

 

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.
Felicitari, Simona Halep! Esti cea mai tare! Am pregătit o listă de lucruri pentru Simona și care ar trebui să o detensioneze și să îi stârnească râsul!


- În paralel cu turneul de tenis de la Roland Garos s-a organizat și turneul de șmecherie, cupa Roland Baros.

- PSD promite să își repare greșelile! În caz că Viorica Dăncilă nu va rezista mult în funcția de Prim-Ministru,  Simona Halep va fi următoarea nominalizată pentru conducerea Guvernului.

- Simona Halep a bifat un nou record! Este numărul 1 și la statusuri pe facebook și Instagram cu hashtag-ul #BravoSimona!

- Pentru a o primi cât mai bine pe Simona Halep, Primăria București a alocat 10 milioane de euro pentru înlocuirea gazonului cu zgură.

- După succesul Simonei Halep, cocalarii au schimbat bâtele de baseball din mașini pe rachete de tenis!

-Comentatorii politici apreciază că există numeroase lucruri în comun între Simona Halep și Viorica Dăncilă. Simona Halep este numărul 1 Mondial la tenis, iar Viorica Dăncilă este premierul numărul 1 din Videle.


- Membrii coaliției de guvernare au felicitat-o pe Simona Halep și au asigurat-o că va avea tot suportul lor în caz că va avea de suferit din cauza celor care practică tenisul paralel.


- Primarul Municipiului București nu va sta degeaba și în primul consiliu general va căuta un parc sau o stradă pe care să o denumească Simona Halep, Grand Șlam sau Roland Garros.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.