Românii sunt tentați în această perioadă să neglijeze retelele sociale ca să meargă la cumpărături, să facă curatentie prin casă, să gătească pentru a sărbători cum se cuvine Paștele în familie totusi mulți dintre ei aleg să petreacă Paștele pe facebook.

Pentru un social Easter cum se cuvine  venim cu 8 sfaturi de bază despre cum să petreceți un Paște reușit direct pe Facebook:

  1.În săptămâna Patimilor nu pune poze îndrăznețe și nu îți schimba poza de la profil pentru că e păcat. Trebuie să fii smerit și cumpătat, iar pozele cu citate din Arsenie Boca ar fi binevenite.
 
  2.Dacă ții post atunci trebuie să anunți acest lucru printr-un status. Poți oricând iniția o leapșă pentru prietenii tăi să postească și ei.
 
  3.Dacă postați poze cu mielușei și iepurași trebuie neapărat să tag-uiti minim 50 de persoane din listă în acea poză pentru a fi siguri că aveți activitate pe Facebook.
 
  4.În această perioadă trebuie neapărat să gătiți ceva tradițional. Vă propunem cozonaci, pozele cu cozonaci fac minuni și poftă oricărui prieten din lista dumneavoastră așa că îi veți face invidioși de succesul vostru culinar. Puteți trișa cumpărând cozonaci gata făcuți.
 
  5.Dacă vă duceți la cumpărăturile de sezon este evident că trebuie să anunțați acest lucru pe facebook și în tot acest timp uploadati poze cu iepurași, ouă de Paște gigant, decor de Paște, etc.
 
  6.Încondeiatul ouălor! Nu uita de acest aspect pentru că poți deveni viral pe facebook. De exemplu, pictează un ou cu un citat pe el, pictează butonul de like și Share, încondeiază artistul preferat, și câte și mai câte. Evident postezi arta direct pe facebook si Instagram.
 
  7.În noapte de înviere e clar că trebuie să faci un live, un Insta Story sau sa dai check-in și sa postezi poze cu lumina sfântă, e musai!Adevarat, e musai!
 
  8.Pe final, în ziua de Paște trebuie să le urezi tuturor de pe facebook tradiționalul Paște Fericit așadar pune o poză cu ouă roșii, colorate, încondeiate și tag la prieteni, minim 200. Dati like, Adevarat ati dat Like!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.