Un designer cu har vrea să lanseze o colecție toamnă-iarnă de noi sutane bisericești!
Preoții vor avea parte de surprize vestimentare. Un designer evlavios vrea să le schimbe sutanele în unele mai la modă și în alte culori, mai vii.

 

Un croitor binevoitor s-a săturat de veștmintele negre ale preoților și ar dori să aducă puțină culoare în hainele office ale acestora. Prea-Designerul nonconformist dorește o schimbare de imagine pentru preoți, plecând de la vorba că haina-l face pe om: "œTrebuie să renunțăm la negru, negru este deprimant, negru este so yesterday. Să încercam un look mai fashion, mai jovial, mai aproape de enoriași. "

 

   Așa-numitul Prea-Designer este de părere că preoții ar putea opta pentru culori precum verde, beige, albastru marin sau chiar magenta, mergând pe Vatican Style: "De exemplu, un părinte să aibă o sutană de culoarea albastru cu o centură albă de efect, plus o accesorizare subtilă, clasică, elegantă. Preoții de rang înalt pot merge pe bling-bling, dar să nu fie prea țipători."
 
 Designer-ul vrea să organizeze, în curând, o colecție denumită Preot-a Porter pe care să o prezinte cu mare fast într-o locație pe Dealul Mitropoliei.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.