Nu numai lumea sportului este afectată de fenomenul dopajului după ce numeroși sportivi de performanță au fost depistați pozitiv pentru diverse substanțe incluse pe lista celor interzise. Se pare că și elevii de la liceu au ignorat în mode deliberat sau involuntar o directivă a Ministerului Educației prin care se interzice consumul de pastile de memorie sau care stimulează funcțiile memoriei, îmbunătățesc activitatea mentală și puterea de concentrare în momentul susținerii unui examen oficial sau simulari.

Ce subiecte ar fi la Evaluarea Națională dacă exercițiile s-ar da din versurile piesei "Tequila" de la Carla’s Dreams’s feat. Blacklist

Pastilele pe bază de lecitină și lecitină forte au intrat pe lista medicamentelor interzise pentru elevi si liceeni care susțin examene fiind considerat dopaj.


  Trebuie să eliminăm orice urmă de trișare în susținerea unui examen, inclusiv medicamentele sau suplimentele care îi ajută să memoreze artificial informații, de aceea elevii vor fi testați pentru substanțe interzise înainte de a da examenul de evaluare nationala sau Bacalaureat, a declarat un reprezentant al Ministerului Educației.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.