Mărțișoarele sunt din ce în ce mai originale, de la an la an, iar anul acesta vom putea darui chiar și mărtișoare comestibile! De ce nu? Aceasta a fost ideea unui român foarte creativ care deține un fastfood unde comercializează shaorma.

 

Am remarcat că e îmbulzeală mare la tarabele cu mărțișoare și m-am gândit să profit și eu de tot acest vad comercial și să îi conving să cumpere și de la mine mărtișoare. Practic, am vândut mărtișoare cu de toate. Toți clienții au fost extrem de încântați de idee și au cumpărat zeci de mărtișoare pentru prietene, iubite, soții, amante sau chiar și pentru bărbați, doar cine refuză un mărțișor cu de toate, cu sos special alb și roșu și puțin iute, ne-a declarat patronul restaurantului fastfood.

 

În ziua de astăzi, trebuie să inovezi, să vii în întâmpinarea nevoilor clienților și așa ne-am gândit să profitam de sărbătoarea Mărțișorului și să îmbinam o shaorma delicioasă cu un elegant șnuruleț alb cu roșu. Am avut și de Ziua Îndrăgostiților shaorme în formă de inimioară, dar nu au prins așa bine la public, a adăugat românul întreprinzător.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.