Poate mulți dintre voi nu cunoașteți această sărbătoare, iar aici intervenim noi cu precizări. Dragobetele este o sărbătoare celebrată de români pe 24 februarie. Sărbătoarea de Dragobete este considerată în popor echivalentul sărbătorii Valentine's Day (ziua Sfântului Valentin), sărbătoare a iubirii.

 


Pentru foarte mulți bărbați, Dragobeste este un alt hop pe care îl au de trecut cu bine din seria Mărțișor, 8 Martie, Ziua Îndrăgostiților. Pentru a nu fi prinși pe nepregătite și să aibă parte de experiențe neplăcute, cum s-a tot întâmplat în anii trecuți când au uitat de Ziua Îndrăgostiților, mulți bărbați posesori de smartphone s-au înscris la o alertă de tip Reminder pentru a le aduce aminte că trebuie să se mobilizeze și să caute un cadou pentru persoana din viața lor.

 

Astfel, mii de bărbați au fost cuprinși de panică atunci când au fost alertați pe mobil cu următorul Reminder: "Dragobete este în 4 zile! Păstrați-vă calmul și mergeți după cadou ori adăpostiți-va sub un preș solid!" Cei conștiincioși nu au mai amânat și s-au învoit de la job ca să plece la shopping și să cumpere o atenție pentru iubitele lor.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.