O doamnă adevărată are întotdeauna grijă de look-ul ei, mai ales dacă este o figură publică cum este Viorica Dăncilă din funcția de Premier al României.

Ședința de Guvern întreruptă de multe ori pentru că Viorica Dăncilă și alte doamne ministru merg că fetele să-și refacă machiajul!


Astăzi a fost o zi groaznică din punct de vedere meteorologic, o vreme imposibilă dacă ești femeie și trebuie să îți stea coafura impecabilă pentru că ai întâlniri la nivel înalt și ședințe de Guvern.

 Viorică Dăncilă nu a riscat și pe fondul atmosferic critic de astăzi cu ploaie și umezeală extrem de ridicată, aceasta și-a anulat toate ședințele importante pentru ziua următoare, evitând astfel să apară cu părul electrizat sau coafura pleoștită de la aerul umed.

 Domnii din Ministere s-au acomodat deja cu noile schimbări din Guvern și le tin locul doamnelor cand vremea este neforabila pentru coafuri. Totusi, demnitarii se gândesc cu groază că urmează 8 Martie când trebuie să aducă zeci de buchete de flori pentru colege și să le facă cinste.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.