Ziua internatională a fericirii (International Day of Happiness) este celebrată la 20 martie, fiind proclamată de Adunarea Generală a ONU. Astăzi trebuie să fim cu zâmbetul pe buze și să răspândim cât mai multă bucurie! O lume a oamenilor fericiți și pozitivi, guvernată de armonie, pace și compansiune, poate exista numai dacă tu o creezi.

Fericirea poate veni pe neașteptate și în aces sens am pus la punct o listă de 10 lucruri care te-ar aduce în culmea fericirii și care, cu putin noroc, s-ar putea adeveri:

Andra să facă un concurs online prin care chiar să dea un telefon de ultima generație printr-un simplu like și fără să comentezi cu PARTIKIP.

Să te contacteze cineva de la Carla's Dreams și să îți trimită un hanorac personalizat și două truse de machiaj pentru a participa alături de ei în următorul concert!

Pentru că se spune că fericirea stă în lucruri mici, Alex Velea și-a făcut astăzi un mic tatuaj.

DNA sărbătorește astăzi Ziua Mondială a Fericirii: arestează corupți cu zâmbetul pe buze!


Tocmai ai postat o poză cu tine pe facebook și ai primit foarte multe like-uri inclusiv de la persoanele la care nu te ai fi gândit că te ar aprecia. Ești în culmea fericirii!

Smiley îți răspunde la mesajul de pe Facebook Messenger își va mulțumi că ești un super fan și te va invita în backstage la urmatorul sau concert pe care îl va susține!

Delia va face astăzi un concurs unde va da premiu o excursie in Maldive și îți va cânta în direct melodia ta preferată, cu dedicație pentru tine! Ce zici de asta?

Flick Domnul Rimă îți va răspunde la mesajul de pe Facebook și îți va face o super poezie! Super belea!

Astăzi afli că brandul tău preferat tocmai a făcut un concurs și câștigi prin tragere la sorți un super produs!

Pur și simplu, din senin, te trezești că îți cere prietenia pe facebook acel prieten/a care este crush-ul tău. WoooW!

Nu știu cum reușești, dar faci cel mai tare selfie ever și rupi în două facebook-ul cu noua poză! #Selfie #Like #Fantastic #Viral