Nu te mai preface, știm că ești deja cu gândul la weekend, chiar dacă e abia jumătatea săptămânii. Și ca să-ți mai îndulcim puțin așteptarea, avem o veste blană pentru tine: weekend-ul acesta ai ZU Party la puterea a treia, vineri, sâmbătă și duminică. 

Știi deja că cele mai tari petreceri poartă amprenta ZU Party Romanian Tour. Adi Mihăilă - The Hitman și DJ Lucian Bărbulescu sunt și weekend-ul acesta la datorie. Vineri, 14 iulie, te așteaptă în Jack's Pub din București. Sâmbătă, 15 iulie, distracția se mută la Călărași, în club H2O. După atâta clubbing, parcă merge și un party la piscină. Duminică, Adi Mihăilă și DJ Lucian Bărbulescu duc ZU Party la Blueberry Pool by Ambasad'or, în Otopeni. Ca să ai de unde să-ți alegi. Sau, și mai bine, dacă te ține, să vii la toate ZU Party-urile din acest weekend. 

Ne vedem acolo, da?

Și nu uita: ce se întâmplă în club, se vede la TV! La ZU TV! ZU Party Romanian Tour e la ZU TV în fiecare vineri, de la 23:00, şi în reluare sâmbăta, de la 13:00, şi duminica de la miezul nopții!